Rolluiken

Rolluiken bieden u veel voordelen, de inkijk wordt onmogelijk gemaakt. Tevens zorgt een rolluik een goede afscherming voor onbevoegden. Het aluminium lamellenveld is bovendien solide en geïsoleerd, waardoor een nog betere thermische- en geluidsisolatie wordt bereikt. Daarmee houdt u de kou maar ook de zon buiten de deur!

Rolluikbak met ingefreesde geleider

De rolluikgeleider komt in een groef, deze is ingefreesd in de stijlen.

Rolluikbak met HTF geleider

De rolluikgeleider komt achter het metselwerk d.m.v. een vuren spouwlat die op het kozijn wordt gemonteerd.

Rolluikbak met houten afwerklat

Er wordt een extra houten lat op het kozijn geschroefd, deze heeft een sponning waarna men later een rolluikgeleider in kan monteren.

Meer over rolluiken op www.rolluik-info.nl.

Screens

Een goede zonwering geïntegreerd in uw huis, dat is handig op zonnige dagen. Screens bieden de oplossing als u optimale zonwering wilt en toch zicht wilt hebben op wat er buiten afspeelt. De screens zijn doorzichtig als u naar de lichtbron toe kijkt, terwijl naar binnen kijken bijna niet mogelijk is.

Wanneer u de screens niet gebruikt, worden deze eenvoudig en volledig onzichtbaar boven uw kozijn weggeborgen. Wanneer uw screens of rolluiken zijn uitgerust met een elektromotor is het mogelijk deze op afstand te bedienen, bijvoorbeeld met een draadloze schakelaar, afstandsbediening of tijdklok. Om alles goed op uw elektrische installatie af te stemmen is het belangrijk dat u vroegtijdig uw installateur raadpleegt over de mogelijkheden.